ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Σεμινάρια της Αλεξάνδρειας

Οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια θα εγκαινιάσουν τον Νοέμβριο του 2019 ένα νέο πρόγραμμα ανοιχτών σπουδών – ένα ξεχωριστό μορφωτικό εγχείρημα, αυτόνομο αν και προφανώς συμπληρωματικό προς την εκδοτική τους δραστηριότητα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σ’ ένα ευρύ φάσμα ενηλίκων με μορφωτικά ενδιαφέροντα, χωρίς τυπικά προαπαιτούμενα. Τους προσφέρει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με βασικές έννοιες και θεωρήσεις στα πεδία των ανθρωπιστικών, κοινωνικών και πολιτικών επιστημών, καθώς και με κεντρικά γεγονότα, τάσεις και εξελίξεις της ελληνικής ιστορίας και κοινωνίας.

Ο κύκλος σεμιναρίων διεξάγεται κάθε Τρίτη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των εκδόσεων Αλεξάνδρεια (Κωλέττη 31, Εξάρχεια, στον 3ο όροφο).

 

  1. ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
    Κάθε Τρίτη, 18.00-21.00 | Κύκλος 10 διαλέξεων (30 ωρών): 180€ | Μεμονωμένες διαλέξεις: 20€
    Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Ο κύκλος έχει έναν σταθερό κορμό συμμετεχόντων, που εγγράφονται καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο. Ο ελάχιστος αριθμός για να πραγματοποιηθεί ο κύκλος είναι 10 σπουδαστές). Οι ενδιαφερόμενοι για μεμονωμένες διαλέξεις μπορούν να τις παρακολουθήσουν με το αντίστοιχο αντίτιμο. Οι συμμετέχοντες θα επωφελούνται από έκπτωση 40% στα βιβλία των εκδόσεων Αλεξάνδρεια καθόλη την διάρκεια των σεμιναρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Κατερίνα Παπαμακαρίου
Υπεύθυνη επικοινωνίας
katerina@alexandria-publ.gr
τηλ. 210-3806305